U zoekt een slotenmaker spoed? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker

Slotenmaker spoed:

MARBA Beveiliging is veelal werkzaam rond Zwolle, Kampen, Apeldoorn en in Noord-West Veluwe. U kunt ons 24 uur per dag bereiken (als slotenmaker spoed) op: 038-4602999 of 06-11251161.

Bent u buitengesloten of is uw slot stuk? Wij zijn snel ter plaatste om uw deur vakkundig te openen. Ook wanneer u uw cilinders direct wilt vervangen bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben de meest uiteenlopende modellen op voorraad. Het gelijksluitend maken van cilinders is voor ons doorgaans geen probleem. Wanneer u extra sleutels wil maken we deze ter plekke.

Voordat wij uw deur open maken

Voordat wij uw deur open maken vragen wij u om uw identiteitsbewijs te laten zien. Dit biedt ons zekerheid dat u de daadwerkelijke bewoner bent. In geval dat u geen identiteitsbewijs kunt tonen willen we graag een verificatie van bijvoorbeeld een buurvrouw of -man. Na het openen van de deur dient u alsnog een identiteitsbewijs te laten zien.

Tarieven

Zwolle, Kampen en Noord-West Veluwe inclusief het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 85,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 105,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 155,-

Weekend en feestdagen

Zaterdag overdag 08.00 - 17.00 € 105,-
Zaterdag 17.00 tot Maandag 08.00 € 155,-


U kunt bij ons contant of met de pin betalen.

Geen reiskosten

Wij berekenen binnen ons werkgebied geen reiskosten. Buiten ons werkgebied zijn de reiskosten € 0,35 per kilometer (heen en terug).

Slot openen zonder schade

In de meeste gevallen openen wij het slot zonder dat hierbij schade ontstaat. In de overige gevallen ontkomen wij er niet aan om bijvoorbeeld uw cilinder te breken of frezen. Mochten er kosten bijkomen voor verbruik van materialen dan informeren we u op voorhand. Uiteraard brengen wij altijd een veilige (nood-)voorziening aan. Als u direct de overige cilinders ook wilt laten aanpassen dan is dit meestal ook mogelijk.

Pas op voor malafide slotenmakers

Helaas zijn er malafide slotenmakers actief. Deze slotenmakers berekenen absurd hoge bedragen. Zij zijn bovendien vaak niet vakkundig en kunnen intimiderend zijn. Vaak worden malafide slotenmakers aangestuurd via een centrale. Je denkt een lokale slotenmaker te bellen, maar dit blijkt niet zo te zijn.

Hoe herken ik een malafide slotenmaker?

Vooraf krijgt u geen duidelijk antwoord over een indicatie van de kosten. Vaak zal aan u worden gevraagd om vooraf te tekenen, dit blijkt dan achteraf de factuur te zijn (teken deze facturen niet van tevoren). Deze slotenmakers rijden over het algemeen met auto’s zonder bedrijfslogo’s of met kentekens uit het buitenland. Ook een legitimatie krijgt u niet te zien. Verder hebben ze vaak een zeer beperkte hoeveelheid gereedschap bij zich. Deze slotenmakers staan vaak in Google met een advertentie op de eerste pagina. Een advies van de Consumentenbond is dan ook om te kijken naar de kleinere lokale slotenmakers iets verder naar beneden op de Googlepagina.

Contact