Wilt u camerabewaking in en rond uw woning of bedrijfspand?

Wilt u camerabewaking in en rond uw woning of bedrijfspand?

Camerabewaking

Wilt u de beelden in en om uw woning, winkel, magazijn, kantoor of bedrijfspand duidelijk in beeld? Dat kan met onze camerasystemen die de beelden in een zeer hoge resolutie vastleggen, zowel overdag als 's nachts. De beelden van de camerabewaking kunnen live worden gevolgd of op een later tijdstip worden teruggekeken. Om ervoor te zorgen dat de beeldkwaliteit optimaal is, is het van groot belang dat er een professioneel advies wordt gegeven. Er zijn bijvoorbeeld veel soorten camera’s leverbaar, maar niet iedere camera is geschikt voor de gewenste locatie. MARBA Beveiliging geeft een passend advies voor iedere situatie. Er worden uitsluitend camera’s geïnstalleerd die van goede kwaliteit zijn en de beelden haarscherp vastleggen.

Beelden op afstand bekijken en terugkijken

Bent u niet op locatie? Geen probleem. U kunt de beveiligingscamera’s op afstand beheren. Zodra de wij het systeem met het internet verbinden kun u met de app voor uw smartphone of tablet de beelden bekijken. Het systeem is tevens voorzien van een webbrowser die het mogelijk maakt om via uw PC of laptop de beelden te bekijken. Mocht u bijvoorbeeld gebeld worden door de meldkamer vanwege een alarmmelding dan kunt u direct de camerabeelden bekijken om te zien wat er aan de hand is.

Bestaande camera’s vervangen

Ook vervangen wij bestaande camera's, bijvoorbeeld wanneer u niet tevreden bent over de beelden. Dit is nog al eens het geval bij oudere types analoge camera’s. Wij vervangen uw huidige camera's en maken gebruik van de bestaande bekabeling. HDCVI is door Dahua ontwikkeld en biedt de mogelijkheid om over bestaande bekabeling (coax of UTP kabel) Full HD beeld te versturen. Door deze toepassing kunt u veel geld besparen en zijn we zeer bewust bezig met het hergebruiken van bestaande materialen.

De beste prijs/kwaliteit verhouding

UNV is een van onze cameramerken die wij adviseren en plaatsen. De camera's van UNV zijn van zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De camera's beschikken over alle gewenste functionaliteiten voor een uitstekende camera observatie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Camerabewaking UNV

Zicht op uw huis.
Ook als u er niet bent...

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor camerabewaking van mijn pand.