Goedgekeurd hang– en sluitwerk is een onderdeel van de beveiliging

Goedgekeurd hang– en sluitwerk is een onderdeel van de beveiliging

Bouwkundige beveiliging door goed hang– en sluitwerk

Om uw woning of bedrijf goed te beveiligen is hang– en sluitwerk een zeer belangrijk onderdeel. Sloten voorzien van het SKG® keurmerk zorgen ervoor dat de buitenschil van de woning of het bedrijfspand is beschermd tegen indringers. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat uw pand van buitenaf zichtbaar is beveiligd. Dit doen we bijvoorbeeld door het plaatsen van een meerpuntssluiting in de toegangsdeur in combinatie met kerntrekbeslag en een gecertificeerde SKG*** cilinder. Het kerntrekbeslag zorgt ervoor dat uw deur van buitenaf zichtbaar is beveiligd.

Vrijblijvend beveiligingsadvies

Wilt u samen met de beveiligingsspecialist door uw woning of bedrijfspand om te kijken waar verbeterpunten nodig zijn? Maak dan een vrijblijvende afspraak met MARBA Beveiliging voor een passend advies. U ontvangt van ons een vrijblijvend beveiligingsadvies welke bestaat uit een beveiligingsplan en een offerte.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wilt u het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen of heeft u het certificaat nodig voor uw verzekering? Wij zorgen ervoor dat uw woning wordt beveiligd conform de gestelde eisen. Wanneer uw woning aan de veiligheidseisen voldoet kunnen wij het certificaat voor u aanvragen.

Veel inboedelverzekeraars geven korting op de premie wanneer u een certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft. Deze korting kan oplopen tot wel 20%. Overigens zijn er ook verzekeraars die premiekorting geven wanneer woning is beveiligd met een alarmsysteem.

Neem nu contact op voor een vrijblijvend beveiligingsadvies