Is uw pand voorzien van een alarmsysteem?

AJAX bewegingsmelder zwart
Risco lightsys bediendeel

Alarmsysteem

Heeft u de beveiliging van uw pand goed geregeld? Is uw pand voorzien van een alarmsysteem?

Inbraak geeft niet alleen schade door verlies van kostbaarheden of de gevolgen van de bedrijfscontinuïteit, het tast ook uw gevoel van veiligheid aan. MARBA Beveiliging bespreekt samen met u de mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand op de juiste manier te beveiligen. Wij houden hiermee rekening met uw wensen en combineren dit met de regelgeving volgens de meest recente VRKI 2.0. Bij alarmsystemen gaan wij altijd uit van maatwerk.

Met de alarmsystemen die wij leveren koppelen wij zowel bedrade- als draadloze componenten aan het alarmsysteem. Hierdoor kunnen we gemakkelijk een woning beveiligen zonder dat we leidingen moeten infrezen of kabelgoten door de gehele woning moeten plaatsen.

Bent u opzoek naar een betrouwbaar inbraakbeveiligingssyteem? Neemt dan contact met ons op zodat wij u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Risco App

App gestuurde alarmsystemen

De door ons geïnstalleerde alarmsystemen zijn o.a. te bedienen via een app. Dit kan op locatie en op afstand. Heeft u twijfels of het alarm is ingeschakeld? Met uw mobile telefoon bij de hand ziet u in één blik de status van uw alarm en kunt u eventueel de beelden van de camera’s bekijken. Het systeem biedt ook de mogelijkheid om via de app uw verlichting en/of thermostaat te bedienen, het logboek te bekijken of eventueel zone’s te overbruggen. U kunt gemakkelijk vanuit uw app het systeem gedeeltelijk of volledig inschakelen. Heeft u meerdere systemen, bijvoorbeeld privé en zakelijk, dan kunnen deze vanuit één app worden aangestuurd.

Let op, alle systemen worden door ons sowieso met een codebediendeel opgeleverd.

Doorschakeling naar de meldkamer

Al onze systemen zijn aan te sluiten bij een meldkamer. Wanneer het alarm afgaat, en dit als een echt alarm geverifieerd kan worden, zal de meldkamer hulpdiensten of sleutelhouders inschakelen. Maar ook bij een technische melding, zoals een batterij- of stroomstoring, zal de meldkamer de juiste actie ondernemen. Voor een optimale werking van het alarmsysteem adviseren wij altijd om uw alarmsysteem aan te sluiten bij de meldkamer. De meldkamer staat namelijk 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, ter beschikking. Hiermee is uw pand optimaal beveiligd tijdens uw aan- of afwezigheid. 

Korting inboedelverzekering

Veel inboedelverzekeraars geven korting op de premie wanneer uw woning is beveiligd met een alarmsysteem. Dat is natuurlijk een prettige bijkomstigheid.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijf of een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 038-4602999 of 06-11251161. Of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen

Alarmsystemen voor alle risicoklassen

Is uw pand voorzien van een alarmsysteem?

AJAX, geen draden geen zorgen

AJAX het professionele draadloze beveiligingssyteem voor detectie van inbraak, brand en water.

Lees verder
Is uw pand voorzien van een alarmsysteem?

LIGHTSYS, professioneel hybride alarmpaneel.

LightSYS ™ 2 het professionele hybride beveiligingssysteem voor woningen en bedrijfspanden.

Lees verder

Merken die wij veel gebruiken