Erkende slotenmaker: Marba Beveiliging is PKVW gecertificeerd

Erkende slotenmaker
Erkende slotenmaker

Zoekt u direct een slotenmaker in Zwolle?

Wanneer u (met spoed) een slotenmaker nodig heeft, is het belangrijk om goed te kijken naar wat voor slotenmaker u inschakelt. Zoals u waarschijnlijk wel weet, zijn er namelijk een hoop malafide bedrijven actief die op onvakkundige wijze handelen of waarbij u achteraf geconfronteerd wordt met torenhoge rekeningen. Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat u altijd kiest voor een erkende slotenmaker zoals Marba Beveiliging.

Het werkgebied van Marba Beveiliging bevindt zich rondom Zwolle en ons bedrijf draagt het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bent u buitengesloten? Is uw slot stuk? Of wilt u (met spoed) uw cilinders laten vervangen? Bij Marba Beveiliging weet u vooraf wat alles gaat kosten en daarnaast garandeerd het keurmerk wat ons bedrijf draagt, dat u op vakkundige wijze geholpen wordt.

Neem direct contact op
Erkende slotenmaker

Voordat wij uw deur open maken

Voordat wij uw deur openen, zullen wij altijd vragen om een geldig legitimatiebewijs. Wij willen namelijk geen ongenode gasten toegang verschaffen tot uw woning. Ligt uw legitimatie nog binnen omdat u zich buitengesloten heeft? Dan zullen wij verificatie vragen bij bijvoorbeeld uw buren of u vragen om na het openen van de deur alsnog uw legitimatie te laten zien.

Tarieven Zwolle en omgeving incl. het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 75,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 95,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 145,-


Weekend en feestdagen

Zaterdag 08.00 - 17.00 € 95,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00 € 145,-


Betaling kan contant of per pin.

Geen reiskosten

Wij berekenen binnen ons werkgebied geen reiskosten. Buiten ons werkgebied zijn de reiskosten € 0,35 per kilometer (heen en terug).

Slotenmaker Zwolle

Buitengesloten?

Bent u buitengesloten? Marba Beveiliging is een erkende slotenmaker uit de omgeving van Zwolle. Wij laten u niet in de kou staan. Het is natuurlijk al enorm vervelend dat u buitengesloten bent en vaak komt het ook totaal niet gelegen. Marba Beveiliging is een PKVW erkende slotenmaker dat onder andere geregistreerd staat op de landelijke site van het CCV. Ga niet zomaar in zee met een slotenmaker. Kijk voor tips op de website van PKVW.

Slot openen zonder schade

Wanneer wij een slot voor u openen, doen wij dit in de meeste gevallen op dusdanige manier dat er verder geen schade ontstaat. Maar in sommige gevallen ontkomen wij hier niet aan. Dan zullen wij bijvoorbeeld uw cilinder moeten breken of moeten frezen. Mochten er kosten bijkomen voor verbruik van materialen, dan informeren we u op voorhand. Uiteraard brengen wij altijd een veilige (nood-)voorziening aan. Als u direct de overige cilinders ook wilt laten aanpassen dan is dit meestal ook mogelijk.

Pas op voor malafide slotenmakers in Zwolle en omgeving

Helaas zijn er erg veel malafide niet erkende slotenmakers actief in Nederland. Deze rekenen een absurd hoog bedrag voor hun diensten en zijn vaak niet vakkundig. Verder kunnen ze vaak erg intimiderend zijn. Vaak worden malafide slotenmakers aangestuurd via een centrale. Je denkt een lokale slotenmaker te bellen, maar dit blijkt niet zo te zijn.

Een manier om malafide slotenmakers te herkennen, is door te vragen naar de kosten voor hun diensten. Vooraf krijgt u vaak namelijk geen duidelijk antwoord over een indicatie van de kosten. Vaak zal aan u worden gevraagd om vooraf te tekenen, dit blijkt dan achteraf de factuur te zijn (teken deze facturen niet van tevoren). Deze slotenmakers rijden over het algemeen met auto’s zonder bedrijfslogo’s of met kentekens uit het buitenland. Ook een legitimatie krijgt u niet te zien. Verder hebben ze vaak een zeer beperkte hoeveelheid gereedschap bij zich. Deze slotenmakers staan vaak in Google met een advertentie op de eerste pagina. Een advies van de Consumentenbond is dan ook om te kijken naar de kleinere lokale slotenmakers iets verder naar beneden op de Googlepagina.

Neem contact op voor meer informatie