Slotenmaker Kampen nodig? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker Kampen nodig? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker Kampen nodig? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker Kampen? Bel dan Marba Beveiliging.

 • Betrouwbare en erkende slotenmaker
 • In de meeste gevallen kunnen we uw slot zonder schade openen
 • Snel ter plaatse
 • Mogelijk om ter plaatse sleutels bij te maken

U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Hulp nodig?
038-4602999

Bel ons nu
Slotenmaker Kampen nodig? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker nodig?

Slotenmaker Kampen | MARBA Beveiliging is een betrouwbare en professionele slotenmaker die actief is in de regio Kampen en Noord-West Veluwe. Wij staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week, om u te helpen met al uw slot-gerelateerde problemen.

Heeft u zichzelf buitengesloten en staat u machteloos voor een dichte deur zonder sleutel? Geen zorgen, MARBA Beveiliging staat voor u klaar om u snel weer toegang tot uw woning te geven. Is uw slot beschadigd geraakt door een inbraak? Onze ervaren slotenmakers kunnen uw slot deskundig repareren of indien nodig direct vervangen, zodat u weer veilig kunt wonen.

Ook in noodgevallen, wanneer u per ongeluk de sleutel nog in het slot heeft laten zitten en de deur achter u heeft dichtgetrokken, zijn wij er om u te helpen. Met onze snelle slotenservice zijn we gauw ter plaatse om uw probleem op te lossen, zonder onnodige vertraging.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van cilinders. Als u uw beveiliging wilt verbeteren of bijvoorbeeld uw sloten gelijksluitend wilt maken, dan bent u bij MARBA Beveiliging aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment aan sloten op voorraad, zodat we u snel kunnen voorzien van de beste oplossing voor uw situatie.

MARBA Beveiliging staat bekend om onze klantgerichte aanpak en snelle service. Wij hebben ervaring met verschillende modellen en kunnen vrijwel alle spoedwerkzaamheden vakkundig uitvoeren. Of het nu gaat om het openen van een deur of het uitvoeren van andere werkzaamheden, we garanderen een professionele en efficiënte aanpak.

Als u in de omgeving Kampen en Noord-West Veluwe woont, kunt u altijd op MARBA Beveiliging vertrouwen voor al uw slotenmaker behoeften. Bel ons direct op 038-4602999 of 06-11251161 voor snelle en betrouwbare hulp!

Neem direct contact op
Slotenmaker Kampen

Voordat wij uw deur openen

Omdat wij er zeker van willen zijn dat wij daadwerkelijk te maken hebben met de bewoner, vragen wij klanten altijd om een geldig identiteitsbewijs te tonen. In geval dat u zich niet kunt identificeren willen we graag een verificatie van bijvoorbeeld een buurman of buurvrouw. Na het openen van de deur dient u zich alsnog te identificeren.

Tarieven slotenmaker Kampen inclusief het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 80,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 105,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 155,-

Weekend en feestdagen

Zaterdag 08.00 - 17.00 € 105,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00 € 155,-

Betaling kan contant, per pin of in geval van nood op rekening.

Geen reiskosten

Binnen ons werkgebied berekenen wij geen reiskosten. Buiten ons werkgebied wordt € 0,35 per kilometer (heen en terug) in rekening gebracht.

Slotenmaker Kampen

Buitengesloten?

Uw deur is dichtgevallen en u bent buitengesloten. MARBA Beveiliging de slotenmaker uit Wezep en omgeving help u weer naar binnen. Je loopt de deur uit en de deur valt achter je in het slot en u staat buiten. Dit is het moment dat je bent buitengesloten en dat de deur zo snel mogelijk moet worden opengemaakt. Er zijn verschillende oorzaken waardoor u buitengesloten kunt raken. Even het afval naar de container brengen en de deur valt achter u dicht. Meestal gebeuren dit soort dingen in de haast. U wilt dat de gesloten deur weer snel word geopend. Dan bent u bij MARBA aan het juiste adres. Met onze 24uurs dienst staan wij snel bij u voor de deur.

Als erkend PKVW bedrijf staat MARBA Beveiliging geregistreerd op de landelijkesite van het CCV. Ga dus niet direct met de eerste de beste slotenmaker in zee maar check eerste even of dit geen malafide slotenmaker is. Ook kunt u op de site van het PKVW terecht voor diverse handige tips.

Openen zonder schade

In 90% van de gevallen maken we uw slot zonder schade openen. In de overige gevallen moeten we bijvoorbeeld uw cilinder breken of frezen, of anders. Komen er kosten voor verbruik van materialen bij dan informeren we u van tevoren. We brengen altijd een veilige (nood-)voorziening aan. Mocht het zijn dat u ter plekke de overige cilinders ook wil laten aanpassen dan kunnen we in de meeste gevallen dit direct regelen.

Wat moet ik weten over malafide slotenmakers?

Malafide slotenmakers berekenen torenhoge kosten en zijn vaak niet vakkundig. Deze slotenmakers worden meestal aangestuurd via een centrale. Je hebt nooit de persoon voor je die je hebt gesproken. Tijdens dit gesprek krijg geen duidelijk antwoord over een indicatie van de kosten. Je moet vooraf tekenen dit blijkt dan achteraf de factuur te zijn (teken deze facturen niet van tevoren). Het zijn vooropgestelde en standaardformulieren waar ze mee aankomen. Alles is vooraf al voorbereid. Ze rijden vaak in auto’s zonder bedrijfslogo’s of met kentekens uit het buitenland. Ze hebben vaak een zeer beperkte hoeveelheid gereedschap bij zich. De meeste sloten die worden geplaatst zijn gebruikte sloten. Vaak worden er daarbij te weinig sleutels geleverd. Houdt er rekening mee dat bij een nieuw cilinderslot doorgaans drie sleutels moeten worden geleverd.

Slotenmaker Kampen nodig?

Neem direct contact met ons op. Wij kunnen binnen een half uur ter plaatse zijn.

Waarvoor kan je ons inschakelen?

Je kan ons voor verschillende situaties en taken worden ingeschakeld, met betrekking tot sloten en beveiligingssystemen. Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen waarvoor je MARBA Beveiliging kunt inschakelen:

 1. Het openen van vergrendelde deuren: Als je jezelf hebt buitengesloten van je huis, auto of kantoor, kunnen we je helpen om weer toegang te krijgen zonder schade aan te richten aan de sloten of deuren.

 2. Slotreparatie of vervanging: Als een slot beschadigd is, niet goed werkt of verouderd is, kunnen wij het repareren of vervangen. We kunnen je adviseren over welk type slot het beste bij je behoeften past, zoals een gewoon slot, een cilinderslot, een elektronisch slot, enzovoort.

 3. Sleutelvervanging of duplicatie: Wij kunnen ook sleutels kopiëren of nieuwe sleutels maken als je er extra nodig hebt. Ook kunnen we beschadigde of verloren sleutels vervangen.

 4. Inbraakpreventie en beveiligingsadvies: Daarnaast kunnen we advies geven over hoe je je huis of bedrijf beter kunt beveiligen. Dit omvat het installeren van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, camera's en betere sloten.

 5. Sloten installeren: Als je nieuwe sloten op deuren of ramen wilt plaatsen, kan je dit door ons laten doen. We kunnen ervoor zorgen dat de sloten correct worden geïnstalleerd en voldoen aan de juiste veiligheidsnormen.

 6. Toegangscontrolesystemen: Voor zakelijke klanten kunnen we toegangscontrolesystemen installeren, zoals keycard- of biometrische systemen, om de toegang tot gebouwen te regelen.

 7. Noodslotendiensten: We bieden 24/7 nooddiensten voor situaties waarin directe hulp nodig is, zoals na een inbraak, bij een kapot slot of als je jezelf hebt buitengesloten op een ongelegen moment.