Slotenmaker Kampen nodig? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker Kampen nodig? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker Kampen nodig? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker Kampen? Bel dan Marba Beveiliging.

  • Betrouwbare en erkende slotenmaker
  • In de meeste gevallen kunnen we uw slot zonder schade openen
  • Snel ter plaatse
  • Mogelijk om ter plaatse sleutels bij te maken

U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Hulp nodig?
038-4602999

Bel ons nu
Slotenmaker Kampen

Slotenmaker Kampen

Slotenmaker Kampen MARBA Beveiliging is als slotenmaker werkzaam in de omgeving Kampen en Noord-West Veluwe.

U kunt MARBA 24 uur per dag bereiken op: 038-4602999 of 06-11251161

Staat u voor een dichte deur zonder sleutel? Is uw slot beschadigd door inbraak? Zit de sleutel nog in het slot en heeft u de deur achter u dichtgetrokken? Of is uw slot simpelweg kapot en moet u hoe dan ook direct naar binnen? Ook wanneer u uw cilinders direct wil vervangen bent u bij MARBA aan het juiste adres. Wij als slotenmaker hebben de meest uiteenlopende modellen op voorraad en gelijksluitend maken is voor ons veelal geen probleem. Voor al deze spoed werkzaamheden kunt u rekenen op de snelle slotenservice van MARBA Beveiliging. In de omgeving Kampen en Noord-West Veluwe zijn wij snel ter plaatste om uw deur vakkundig te openen of de overige werkzaamheden uit te voeren.

Neem direct contact op
Slotenmaker Kampen

Voordat wij uw deur openen

Omdat wij er zeker van willen zijn dat wij daadwerkelijk te maken hebben met de bewoner, vragen wij klanten altijd om een geldig identiteitsbewijs te tonen. In geval dat u zich niet kunt identificeren willen we graag een verificatie van bijvoorbeeld een buurman of buurvrouw. Na het openen van de deur dient u zich alsnog te identificeren.

Tarieven slotenmaker Kampen inclusief het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 80,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 105,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 155,-

Weekend en feestdagen

Zaterdag 08.00 - 17.00 € 105,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00 € 155,-

Betaling kan contant, per pin of in geval van nood op rekening.

Geen reiskosten

Binnen ons werkgebied berekenen wij geen reiskosten. Buiten ons werkgebied wordt € 0,35 per kilometer (heen en terug) in rekening gebracht.

Slotenmaker Kampen

Buitengesloten?

Uw deur is dichtgevallen en u bent buitengesloten. MARBA Beveiliging de slotenmaker uit Wezep en omgeving help u weer naar binnen. Je loopt de deur uit en de deur valt achter je in het slot en u staat buiten. Dit is het moment dat je bent buitengesloten en dat de deur zo snel mogelijk moet worden opengemaakt. Er zijn verschillende oorzaken waardoor u buitengesloten kunt raken. Even het afval naar de container brengen en de deur valt achter u dicht. Meestal gebeuren dit soort dingen in de haast. U wilt dat de gesloten deur weer snel word geopend. Dan bent u bij MARBA aan het juiste adres. Met onze 24uurs dienst staan wij snel bij u voor de deur.

Als erkend PKVW bedrijf staat MARBA Beveiliging geregistreerd op de landelijkesite van het CCV. Ga dus niet direct met de eerste de beste slotenmaker in zee maar check eerste even of dit geen malafide slotenmaker is. Ook kunt u op de site van het PKVW terecht voor diverse handige tips.

Openen zonder schade

In 90% van de gevallen maken we uw slot zonder schade openen. In de overige gevallen moeten we bijvoorbeeld uw cilinder breken of frezen, of anders. Komen er kosten voor verbruik van materialen bij dan informeren we u van tevoren. We brengen altijd een veilige (nood-)voorziening aan. Mocht het zijn dat u ter plekke de overige cilinders ook wil laten aanpassen dan kunnen we in de meeste gevallen dit direct regelen.

Wat moet ik weten over malafide slotenmakers?

Malafide slotenmakers berekenen torenhoge kosten en zijn vaak niet vakkundig. Deze slotenmakers worden meestal aangestuurd via een centrale. Je hebt nooit de persoon voor je die je hebt gesproken. Tijdens dit gesprek krijg geen duidelijk antwoord over een indicatie van de kosten. Je moet vooraf tekenen dit blijkt dan achteraf de factuur te zijn (teken deze facturen niet van tevoren). Het zijn vooropgestelde en standaardformulieren waar ze mee aankomen. Alles is vooraf al voorbereid. Ze rijden vaak in auto’s zonder bedrijfslogo’s of met kentekens uit het buitenland. Ze hebben vaak een zeer beperkte hoeveelheid gereedschap bij zich. De meeste sloten die worden geplaatst zijn gebruikte sloten. Vaak worden er daarbij te weinig sleutels geleverd. Houdt er rekening mee dat bij een nieuw cilinderslot doorgaans drie sleutels moeten worden geleverd.

Slotenmaker Kampen nodig?

Neem direct contact met ons op. Wij kunnen binnen een half uur ter plaatse zijn.