Recensies

Betty

Prima betrouwbaar bedrijf!

Betty

Karin

5,0

Onszelf buitengesloten met sleutels aan binnenkant van het slot. Meneer gebeld op de middag voor Kerst. Ondanks dat meneer al vrij was, kwam hij toch spoedig naar ons adres om te helpen. Uiteindelijk zelf t slot opengekregen op het moment dat meneer aan kwam rijden. Ik zou Marbabeveiling zeer aanbevelen. Bedankt!

Karin

Tim Leusink

5,0

Onze slot van de schuur ging niet meer open. Maar Max heeft ons uitstekend geholpen, want uiteindelijk konden we het probleem zelf verhelpen, zonder dat Max hoefde langs te komen. Bedankt !

Tim Leusink

Eddie van Olst

5,0

Ik had mezelf buitengesloten dacht ik en meteen Marba gebeld. Was gereedschap aan het verzamelen om meteen te komen. Tot ik toch nog een reservesleutel vond. Meteen afgebeld en zeer sportief opgevat door Max! Top

Eddie van Olst

Ton Biesterbos

5,0

Voordeurslot was stuk. Was niet op voorraad. Na een uur bericht dat het slot binnen was. Snelle service en klantgericht.

Ton Biesterbos

Michel Landman

5,0

Perfect advies, straight to the point en geen onzin verhalen. Weet snel en duidelijk het probleem te vinden en oplossingen aan te dragen! Top service!

Michel Landman

Erica

5,0

Geweldige service! Max is zeer professioneel, klantgericht, vriendelijk en zeer betrouwbaar. Naast het uitstekende werk dat hij voor me heeft verricht (tegen een redelijke prijs) heeft hij me bovendien hele goede beveiligingstips gegeven.

Erica