Slotenmaker Zwolle nodig? 24/7 staan wij voor u klaar

Marba beveiliging peperbus zwolle
MARBA Beveiliging slotenmaker Zwolle

Zoekt u direct een slotenmaker in Zwolle? 

Slotenmaker Zwolle

MARBA Beveiliging is als slotenmaker Zwolle en erkend politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf werkzaam in Zwolle en omgeving.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op: 038-4602999 of 06-11251161

Bent u buitengesloten huis of is uw slot stuk? U bent bij Slotenmaker Zwolle aan het juiste adres. Ook wanneer u uw cilinders direct wilt vervangen. Wij hebben de meest uiteenlopende modellen op voorraad. Het gelijksluitend maken van cilinders is voor ons doorgaans geen probleem. U kunt rekenen op de snelle slotenservice van MARBA Beveiliging. Wij zijn snel ter plaatse in de omgeving Zwolle en Noord-West Veluwe.  

Voordat wij uw deur open maken

Om te voorkomen dat wij ongenode gasten uw woning binnenlaten vragen wij u om een geldig identiteitsbewijs te tonen. Als u geen identiteitsbewijs bij de hand heeft dan willen we graag een verificatie van bijvoorbeeld een buurman of buurvrouw. Zodra de deur geopend is dient u zich alsnog te identificeren.

Tarieven Zwolle en omgeving incl. het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag  08.00 - 20.00€   75,-
Maandag - Vrijdag  20.00 - 23.00€   95,-
Maandag - Vrijdag  23.00 - 08.00€ 145,-


Weekend en feestdagen

Zaterdag             08.00 - 17.00€   95,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00€ 145,-


Betaling kan contant of per pin.

Geen reiskosten

Wij berekenen binnen ons werkgebied geen reiskosten. Buiten ons werkgebied zijn de reiskosten € 0,35 per kilometer (heen en terug). 

Slot openen zonder schade

In de meeste gevallen openen wij het slot zonder dat hierbij schade ontstaat. In de overige gevallen ontkomen wij er niet aan om bijvoorbeeld uw cilinder te breken of frezen. Mochten er kosten bijkomen voor verbruik van materialen dan informeren we u op voorhand. Uiteraard brengen wij altijd een veilige (nood-)voorziening aan. Als u direct de overige cilinders ook wilt laten aanpassen dan is dit meestal ook mogelijk.

Pas op voor malafide slotenmakers

Helaas zijn er malafide slotenmakers actief. Deze slotenmakers berekenen absurd hoge bedragen. Zij zijn bovendien vaak niet vakkundig en kunnen intimiderend zijn. Vaak worden malafide slotenmakers aangestuurd via een centrale. Je denkt een lokale slotenmaker te bellen, maar dit blijkt niet zo te zijn.  

Hoe herken ik een malafide slotenmaker?

Vooraf krijgt u geen duidelijk antwoord over een indicatie van de kosten. Vaak zal aan u worden gevraagd om vooraf te tekenen, dit blijkt dan achteraf de factuur te zijn (teken deze facturen niet van tevoren). Deze slotenmakers rijden over het algemeen met auto’s zonder bedrijfslogo’s of met kentekens uit het buitenland. Ook een legitimatie krijgt u niet te zien. Verder hebben ze vaak een zeer beperkte hoeveelheid gereedschap bij zich. Deze slotenmakers staan vaak in Google met een advertentie op de eerste pagina. Een advies van de Consumentenbond is dan ook om te kijken naar de kleinere lokale slotenmakers iets verder naar beneden op de Googlepagina.

Buitengesloten

U bent buitengesloten. MARBA Beveiliging slotenmaker uit Wezep laat u niet staan. Het is al vervelend genoeg dat u buiten staat en meestal komt het niet gelegen. Er zijn tal van reden waardoor u zichzelf kunt buitensluiten. De meest voorkomende zijn, sleutel aan de binnenkant laten zitten, slot kapot deur dicht, sleutel afgebroken in slot enz enz.

MARBA Beveiliging is een erkend PKVW bedrijf dat o.a. geregistreerd staat op de landelijksite van het CCV. Ga niet zomaar in zee met een slotenmaker. Kijk voor tips op de site van het PKVW.

Home

Kerntrekbeslag voordeur

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Cilinderkerntrekken is een veel voorkomende inbraak methode. Wij plaatsen daarom veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging op uw deuren. Hiermee bent u niet alleen goed beveiligd maar ook zichtbaar goed beveiligd. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw deuren.

Cilindersloten

Cilindersloten verschillend- en gelijksluitend SKG 2 en 3 sterren

MARBA Beveiliging levert en plaatst uit voorraad cilinders verschillend en gelijksluitend in de meest uit een lopende maatvoeringen in zowel SKG 2 en 3 sterren. Ook wanneer u extra sleutels nodig heeft kan dit direct gebeuren. Geen levertijden maar direct resultaat!

Driepuntsslot

Meerpuntsslot aktie inclusief plaatsen 

Voorkom inbraak en laat uw oude sloten vervangen door driepuntssloten. MARBA bied u aan voor € 365,- inclusief btw: een Driepuntsslot inclusief veiligheidsbeslag met kerntrekbescherming, sluitkommen, cilinders met 3 sleutels en plaatsen. Bel 038-4602999