Is uw driepuntsslot of meerpuntssluiting kapot?

Meerpuntssluiting defect

Meerpuntssluiting kapot:
In veel gevallen wordt er bij een kapotte meerpuntssluiting in eerste instantie gedacht dat de cilinder stuk is. Meestal is het echter niet de cilinder maar het slot dat kapot is. Er gaat vaak een periode aan vooraf dat de sleutel al moeilijker begint te draaien. Maar zolang je de sleutel nog een stukje kan draaien functioneert de cilinder nog.

Bij een meerpuntssluiting die met de kruk wordt bediend (krukbediende meerpuntssluiting) zien we veel hangende krukken. Doordat ze in de loop der jaren veel te voortduren hebben gehad ontstaat slijtage met als gevolg afgebroken lagers en tandwielen.

De oorzaak van de meeste problemen is gebrek aan onderhoud. Maar ook te weinig of verkeerde scharnieren bij een zware deur kan voor problemen zorgen. De kans is groot dat de deur gaat hangen. En tot slot zijn er nog oude sluitingen die echt versleten zijn. Zeker de oudere sluitingen met veel tandwieloverbrengingen gaan nogal eens kapot.

Repareren of vervangen

De beveiligingsspecialist van MARBA Beveiliging heeft jarenlange ervaring met het repareren of vervangen van meerpuntssluitingen. Als reparatie niet meer mogelijk is, wordt het slot deskundig vervangen. Zonodig ontvangt u vooraf een prijsopgave van de kosten en de levertijd. MARBA Beveiliging heeft een groot netwerk van leveranciers die vele merken en varianten meerpuntssluitingen leveren. En mocht de juiste sluiting niet meer verkrijgbaar zijn dan passen we simpelweg de deur en het kozijn aan. Verder kunt u bij ons terecht voor reparatie of vervanging van overige sloten zoals cilindersloten en hekwerksloten. Ook bij problemen met een deurdranger staan wij voor uw klaar.

Aanbieding meerpuntssluiting

Aanbieding: Driepuntssluiting compleet inclusief plaatsen € 395,-

Deze aanbieding is inclusief:

  • Demonteren van het oude hang- en sluitwerk
  • Infrezen HMB driepuntssluiting en sluitkommen
  • Montage veiligheidscilinder SKG** (optioneel SKG***)
  • Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging SKG***
  • Beveiligingsadvies, organisatorische maatregelen + beveiligingssticker

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding bel dan naar: 038-4602999 of neem contact met ons op via het formulier op de website.

Contact

Slotenmaker nodig?

Neem contact met ons op voor reparatie of vervanging van uw sloten