Slotenspecialist: MARBA Beveiliging is PKVW gecertificeerd

slotenspecialist
Max Bassler

Een slotenspecialist inschakelen

Vroeg of laat heeft iedereen wel eens een slotenspecialist nodig. Uzelf buitensluiten is een echte klassieker, maar een afgebroken sleutel welke u er zelf niet uitgepeuterd krijgt of het laten vervangen van uw sloten zijn ook goede redenen om een slotenspecialist in te schakelen. Wie op zoek is naar een slotenspecialist voor welke reden dan ook, kan gerust vrijblijvend contact opnemen met MARBA beveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met sloten en komen graag bij u langs, mits u binnen ons werkgebied woont.

Neem direct contact op
slotenspecialist

Slotenmaker spoed?

Voordat wij uw deur openen, zullen wij altijd vragen om een geldig legitimatiebewijs. Wij willen namelijk geen ongenode gasten toegang verschaffen tot uw woning. Ligt uw legitimatie nog binnen omdat u zich buitengesloten heeft? Dan zullen wij verificatie vragen bij bijvoorbeeld uw buren of u vragen om na het openen van de deur alsnog uw legitimatie te laten zien.

slotenspecialist
100%
min
65%

Een defect slot?

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een meerpuntssluiting of een eenvoudig slot, wij kunnen u van dienst zijn. Wij kunnen uw slot repareren maar ook vervangen. Veel sloten hebben wij op voorraad, maar door ons grote netwerk van diverse leveranciers kunnen wij altijd de gewenste oplossing aan u leveren.

Lees verder
slotenspecialist
100%
min
27%

Beveiligingsadvies?

Naast sloten leveren wij ook andere producten ter bevordering van de veiligheid in en rondom uw huis of pand. Zo kunnen wij een alarmsysteem komen installeren, camerabewaking, toegangscontrole en nog meer professionele oplossingen. Wilt u graag het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Maak hiervoor gerust een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen.

Lees verder
slotenspecialist

Iets anders?

Bent u benieuwd of we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Bent u op zoek naar iets maar ziet u het niet op onze website staan? Ook dan mag u gerust contact met ons opnemen, wellicht kunnen we u toch van dienst zijn.

Contact opnemen

Neem contact op voor meer informatie