Slotenmaker Wezep nodig? 24/7 staan wij voor u klaar

Slotenmaker Wezep
Slotenmaker Wezep

Slotenmaker Wezep nodig?

MARBA Beveiliging is als slotenmaker Wezep en erkend politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf werkzaam in Wezep en omgeving.

MARBA Beveiliging is 24 uur per dag te bereiken op: 038-4602999 of 06-11251161

U staat buiten en uw deur is dicht of uw slot is stuk? U heeft direct een goede slotenmaker nodig. Hiervoor bent u bij Slotenmaker Wezep Max Bassler aan het juiste adres. U kunt rekenen op de snelle slotenservice van MARBA Beveiliging. Wij zijn snel ter plaatse in Wezep, Zwolle, Kampen en Noord-West Veluwe.

Neem direct contact op

Slotenmaker Wezep maakt alles voor u in orde

Cilinder vervangen? Of misschien wilt u meerdere cilinders vervangen voor cilinderssloten met dezelfde sleutels? MARBA Beveiliging levert cilinders SKG ** en SKG *** uitvoorraad verschillendsluitend en gelijksluitend. Heeft uw cilinder een afwijkende maat dan passen we dit ter plekke aan naar de juiste maatvoering. Cilindersloten vervangen kan dus in bijna alle gevallen bij het eerste bezoek gebeuren.

Slot kapot, wij repareren of vervangen uw slot. Zijn wij niet in het bezit van het juiste type slot dan zorgen we voor een passende noodoplossing.

Schuifpuislot kapot, draait de hendel door. Wij repareren en vervangen allerlei schuifpui sloten. Wij komen we eerst vrijblijvend kijken om te zien wat de oorzaak is en wat er kapot is. Mocht het niet meer te repareren zijn dan wordt uw slot besteld en binnen afzienbare tijd vervangen.

Slotenmaker Wezep

Uw slot open zonder schade

Wanneer u bent buitengesloten en MARBA Beveiliging Slotenmaker Wezep heeft ingeschakeld openen wij het slot in 95% van de gevallen zonder dat hierbij schade ontstaat. In de overige gevallen moeten wij bijvoorbeeld uw cilinder te afbreken of wij frezen de cilinder open. Wanneer wij gebruik moeten maken van deze openingsmethode dan komen er extra kosten bij voor verbruik van materialen. Uiteraard wordt u vooraf geïnformeerd over deze kosten.

Tarieven slotenmaker Wezep en omgeving incl. het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 80,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 105,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 155,-


Weekend en feestdagen

Zaterdag 08.00 - 17.00 € 105,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00 € 155,-

Betaling kan via een rekening of per pin (contant liever niet).*

*Slotenmaker Wezep berekend in de omgeving van Wezep geen reiskosten.

Slotenmaker Wezep

Over slotenmaker Marba Beveiliging

Uw deur is dichtgevallen en u bent buitengesloten? Marba Beveiliging is de slotenmaker uit Wezep e MARBA Beveiliging de slotenmaker uit Wezep en omgeving help u weer naar binnen. Je loopt de deur uit en de deur valt achter je in het slot en u staat buiten. Dit is het moment dat je bent buitengesloten en dat de deur zo snel mogelijk moet worden opengemaakt. Er zijn verschillende oorzaken waardoor u buitengesloten kunt raken. Even het afval naar de container brengen en de deur valt achter u dicht. Meestal gebeuren dit soort dingen in de haast. U wilt dat de gesloten deur weer snel word geopend. Dan bent u bij MARBA aan het juiste adres. Met onze 24uurs dienst staan wij snel bij u voor de deur.

Als erkend PKVW bedrijf staat MARBA Beveiliging geregistreerd op de landelijkesite van het CCV. Ga dus niet direct met de eerste de beste slotenmaker in zee maar check eerste even of dit geen malafide slotenmaker is. Ook kunt u op de site van het PKVW terecht voor diverse handige tips.

Dit moet u weten over malafide slotenmakers

Helaas is het malafide slotenmakersgilde ook actief. Deze slotenmakers berekenen absurd hoge bedragen voor het openen van uw deur of het vervangen van uw slot. Bedragen boven de € 500,- zijn geen uitzondering. Er wordt vaak onnodig schade gemaakt en absurde prijzen voor cilinders berekend waarvan je moet twijfelen of het daadwerkelijke nieuwe cilinders zijn. Je denkt een lokale slotenmaker te bellen, maar dit blijkt niet zo te zijn. Voip telefonie kijkt niet meer naar de regio waardoor je overal het netnummer 038 kunt gebruiken. Bekijk het telefoonnummer goed of het daadwerkelijk wel een lokaal nummer is en of er een adres aan is gekoppeld. Kun je geen adres op de website vinden dan is het in veel gevallen oplichting.

Hoe herken ik een malafide slotenmaker?

Vooraf krijgt u een onduidelijk antwoord over de mogelijke kosten. In de meeste gevallen dient u vooraf te tekenen, dit blijkt dat u voor de de factuur heeft getekend (teken deze facturen niet van tevoren). Deze malafide slotenmakers rijden over het algemeen met personenwagens zonder bedrijfslogo’s of met kentekens uit het buitenland. Ook een identiteitsbewijs krijgt u vooraf niet te zien. Deze malafide slotenmakers staan meestal in Google met een advertentie hoog op de eerste pagina. Een advies van de Consumentenbond is dan ook om te kijken naar de kleinere lokale slotenmakers iets verder naar beneden of op de tweede Googlepagina. Ook kunt u kijken op de website van het Politiekeurmerk Veilig Wonen of het CCV.

Slotenmaker Wezep nodig?

Neem direct contact met ons op. Wij kunnen binnen een half uur ter plaatse zijn.

Kerntrekbeslag voordeur

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Cilinderkerntrekken is een veel voorkomende inbraak methode. Wij plaatsen daarom veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging op uw deuren. Hiermee bent u niet alleen goed beveiligd maar ook zichtbaar goed beveiligd. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw deuren.

Cilindersloten

Cilindersloten verschillend- en gelijksluitend SKG 2 en 3 sterren

MARBA Beveiliging levert en plaatst uit voorraad cilinders verschillend en gelijksluitend in de meest uit een lopende maatvoeringen in zowel SKG 2 en 3 sterren. Ook wanneer u extra sleutels nodig heeft kan dit direct gebeuren. Geen levertijden maar direct resultaat!

Driepuntsslot

Meerpuntsslot aktie inclusief plaatsen

Voorkom inbraak en laat uw oude sloten vervangen door driepuntssloten. MARBA bied u aan voor € 365,- inclusief btw: een Driepuntsslot inclusief veiligheidsbeslag met kerntrekbescherming, sluitkommen, cilinders met 3 sleutels en plaatsen. Bel 038-4602999