PKVW erkend slotenmaker Epe 24/7 bereikbaar!

Slotenmaker Zwolle

PKVW Erkend slotenmaker Epe!

MARBA Beveiliging slotenmaker Epe is werkzaam in Epe en omgeving Naast de werkzaamheden als slotenmaker ben ik ook erkend politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf werkzaam.

MARBA Beveiliging beschikt over een 24 uursservice en is bereikbaar via 038-4602999 of 06-11251161

Heeft u zich zelf buitengesloten? Of is uw slot stuk? U kunt bij MARBA Beveiliging voor al uw slot en sleutelproblemen terecht. Cilinders kunnen direct vervangen worden ook wanneer er afwijkende exemplaren tussen zitten. De meest uiteenlopende modellen hebben wij bij ons. Alle cilinders met dezelfde sleutel is doorgaans geen probleem. Wij zijn snel ter plaatse in de omgeving Epe en Noord-West Veluwe.

Neem direct contact op
Slotenmaker Zwolle

Voordat wij uw deur open maken

Om te voorkomen dat wij ongenode gasten uw woning binnenlaten, vragen wij u om een geldig identiteitsbewijs te tonen. Als u geen identiteitsbewijs bij de hand heeft, dan willen we graag een verificatie van bijvoorbeeld een buurman of buurvrouw. Zodra de deur geopend is, dient u zich alsnog te identificeren.

Tarieven Slotenmaker Epe en omgeving inclusief het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 80,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 105,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 155,-


Weekend en feestdagen

Zaterdag 08.00 - 17.00 € 105,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00 € 155,-


Betaling kan contant of per pin.

Geen reiskosten

Wij berekenen binnen ons werkgebied geen reiskosten. Buiten ons werkgebied zijn de reiskosten € 0,35 per kilometer (heen en terug).

Slotenmaker Zwolle

Buitengesloten?

U bent buitengesloten. MARBA Beveiliging slotenmaker Epe laat u niet buiten staan. Het is al vervelend genoeg dat u buiten staat en meestal komt het niet gelegen. Er zijn tal van reden waardoor u zichzelf kunt buitensluiten. De meest voorkomende zijn, sleutel aan de binnenkant laten zitten, slot kapot, deur dicht, sleutel afgebroken in slot enz enz.

MARBA Beveiliging is een erkend PKVW bedrijf dat o.a. geregistreerd staat op de landelijke site van het CCV. Ga niet zomaar in zee met een slotenmaker. Kijk voor tips op de site van het PKVW.

Slot openen zonder schade

In de meeste gevallen openen wij het slot zonder dat hierbij schade ontstaat. In de overige gevallen ontkomen wij er niet aan om bijvoorbeeld uw cilinder te breken of frezen. Mochten er kosten bijkomen voor verbruik van materialen, dan informeren we u op voorhand. Uiteraard brengen wij altijd een veilige (nood-)voorziening aan. Als u direct de overige cilinders ook wilt laten aanpassen dan is dit meestal ook mogelijk.

Pas op voor malafide slotenmakers die in uw omgeving actief zijn

Helaas zijn er veel malafide slotenmakers actief. Deze slotenmakers berekenen absurd hoge bedragen. Zij zijn bovendien vaak niet vakkundig en kunnen intimiderend zijn. Vaak worden malafide slotenmakers aangestuurd via een centrale. Je denkt een lokale slotenmaker te bellen, maar dit blijkt niet zo te zijn.

Hoe herken ik een malafide slotenmaker?

Vooraf krijgt u geen duidelijk antwoord over een indicatie van de kosten. Vaak zal aan u worden gevraagd om vooraf te tekenen, dit blijkt dan achteraf de factuur te zijn (teken deze facturen niet van tevoren). Deze slotenmakers rijden over het algemeen met auto’s zonder bedrijfslogo’s of met kentekens uit het buitenland. Ook een legitimatie krijgt u niet te zien. Verder hebben ze vaak een zeer beperkte hoeveelheid gereedschap bij zich. Deze slotenmakers staan vaak in Google met een advertentie op de eerste pagina. Een advies van de Consumentenbond is dan ook om te kijken naar de kleinere lokale slotenmakers iets verder naar beneden op de Googlepagina.

Kerntrekbeslag voordeur

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Cilinderkerntrekken is een veel voorkomende inbraak methode. Wij plaatsen daarom veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging op uw deuren. Hiermee bent u niet alleen goed beveiligd maar ook zichtbaar goed beveiligd. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw deuren.

Cilindersloten

Cilindersloten verschillend- en gelijksluitend SKG 2 en 3 sterren

MARBA Beveiliging levert en plaatst uit voorraad cilinders verschillend en gelijksluitend in de meest uit een lopende maatvoeringen in zowel SKG 2 en 3 sterren. Ook wanneer u extra sleutels nodig heeft kan dit direct gebeuren. Geen levertijden maar direct resultaat!

Driepuntsslot

Meerpuntsslot aktie inclusief plaatsen

Voorkom inbraak en laat uw oude sloten vervangen door driepuntssloten. MARBA bied u aan voor € 365,- inclusief btw: een Driepuntsslot inclusief veiligheidsbeslag met kerntrekbescherming, sluitkommen, cilinders met 3 sleutels en plaatsen. Bel 038-4602999