Slotenmaker Elburg nodig? altijd bereikbaar 24/7

Slotenmaker Elburg

MARBA Beveiliging is als beveiligingsspecialist en slotenmaker Elburg werkzaam in Elburg en Noord-West Veluwe.

Bel ons op: 038-4602999 of 06-11251161. Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Is uw slot beschadigd? Bent u buitengesloten en kunt u uw woning niet meer in? Wij zijn snel ter plaatste om uw deur vakkundig te openen. Maar ook voor het vervangen van uw cilinders bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben de meest uiteenlopende modellen op voorraad. Gelijk sluitend maken is voor ons veelal geen probleem.

Neem direct contact op

Onze diensten

Wij kunnen u uit de brand helpen als u buitengesloten bent of uw sleutels kwijt bent. We kunnen uw voordeur openen zonder deze te beschadigen, door het slot te openen met onze speciale gereedschappen. Zo kan u weer naar binnen zonder dure schade.

Wij kunnen ook nieuwe sloten plaatsen als je sleutels gestolen zijn. Wij vervangen het slot zodat de gestolen sleutels niet meer passen. Ook kunnen we extra sloten bijmaken als je graag meerdere sleutels wilt hebben.

Voor bedrijven en winkels kunnen we cilinders van sloten vervangen. Bijvoorbeeld als personeel weg is en u de sloten wilt aanpassen. Ook kunnen wij adviserend optreden bij het kiezen van sloten met het juiste veiligheidsniveau.

Kortom, we lossen vervelende situaties snel en professioneel op als u buitengesloten bent of uw sloten wilt vervangen. Onze diensten geven een gerust gevoel en voorkomen erger, zoals kapotte deuren of ramen. Met onze hulp heeft u weer snel toegang tot uw woning of bedrijf.

Slotenmaker omgeving Elburg

Voordat wij uw deur openen

Omdat wij er zeker van willen zijn dat wij daadwerkelijk te maken hebben met de bewoner, zullen wij u vragen om een identiteitsbewijs te tonen. Mocht u geen identiteitsbewijs bij de hand hebben, dan willen wij graag een verificatie van bijvoorbeeld een buurvrouw of buurman. Als wij de deur geopend hebben dient u zich alsnog te identificeren.

Tarieven slotenmaker Elburg en omgeving inclusief het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 80,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 105,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 155,-

Weekend en feestdagen

Zaterdag 08.00 - 17.00 € 105,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00 € 155,-

U kunt betalen per pin of contant.*

*Binnen ons werkgebied worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten wordt € 0,35 per kilometer (heen en terug) in rekening gebracht.

Slotenmaker omgeving Elburg

Zonder schade openen

Doorgaans openen wij het slot zonder schade. In de overige gevallen moeten wij de cilinder frezen, breken of anders. Indien er kosten bijkomen voor het gebruik van materialen, dan wordt u hierover vooraf geïnformeerd. Na openen brengen wij een veilige (nood-)voorziening aan. Wanneer u terplekke de overige cilinders ook wilt laten aanpassen dan kunnen wij dit meestal direct regelen.

Dit moet u weten over malafide slotenmakers

Malafide slotenmakers brengen absurd hoge kosten in rekening. Vaak zijn ze niet vakkundig en krijgt u vooraf geen indicatie over de kosten. Ook worden deze slotenmakers meestal aangestuurd via een centrale, waardoor de persoon die u aan de telefoon had niet dezelfde is als de persoon die langskomt. U zult vaak vooraf moeten tekenen en dan blijkt dit achteraf een factuur te zijn. Verder valt op dat deze slotenmakers vaak in auto’s rijden zonder een bedrijfslogo of met een buitenlands kenteken. Ook hebben zij erg weinig gereedschap mee en zijn de sloten die zij plaatsen vaak gebruikte sloten. Deze slotenmakers staan vaak met een advertentie op de eerste pagina in Google.

Slotenmaker Elburg nodig?

Neem direct contact met ons op. Wij kunnen binnen een half uur ter plaatse zijn.