Slotenmaker Oldebroek | Problemen met uw slot?

Slotenmaker Oldebroek

Professionele slotenmaker Oldebroek

Niets is vervelender dan problemen met het slot. Zo komt het regelmatig voor dat mensen hun huis niet in kunnen. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo is een defect slot geen zeldzame verschijning en blijven sleutels ook nog wel eens binnen liggen nadat de deur achter ons dicht getrokken wordt. Erg vervelend wanneer je na een lange dag gewoon lekker je warme huis wilt betreden en dit niet lukt. Op zo'n moment wordt er gezocht op internet naar slotenmakers in de buurt. Echter zijn niet alle slotenmakers even betrouwbaar en wordt er helaas regelmatig misbruik van deze situaties gemaakt. Slotenmaker Oldebroek? Neem dan contact op met MARBA Beveiliging.

MARBA Beveiliging is een professionele slotenmaker in de omgeving van Oldebroek en wij zijn 24/7 te bereiken. U kunt hiervoor bellen naar: 038-4602999 of 06-11251161.

Slotenmaker Oldebroek

Voorzorgsmaatregelen

Helaas komt het wel eens voor dat mensen zich voordoen als iemand anders. Als slotenmaker wil je het niet op je geweten hebben dat je de deur van een huis opent voor iemand die hier niet woont en slechte bedoelingen heeft. Daarom wordt er van tevoren altijd gevraagd om een identificatiebewijs. Op deze manier kan geverifieerd worden of deze persoon daadwerkelijk woonachtig is op dit adres.

Hoe kan ik mijn huis beveiligen?

Wat zijn de kosten?

Als je slot geopend of gerepareerd moet worden, dan is het logisch dat je nieuwsgierig bent naar wat de kosten zullen zijn. Deze kosten zijn natuurlijk afhankelijk van wat er precies uitgevoerd moet worden en op welk tijdstip. De tarieven kun je hier vinden:

Onderstaande tarieven zijn inclusief het eerste half uur montage.

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 75,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 95,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 145,-

Weekend en feestdagen

Zaterdag 08.00 - 17.00 € 95,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00 € 145,-

Betaling kan contant voldaan worden, per pin of in geval van nood op rekening.

Geen reiskosten

Binnen ons werkgebied worden geen reiskosten berekend. Buiten ons werkgebied wordt € 0,35 per kilometer (heen en terug) gerekend.