Mijn driepuntsslot in mijn deur is defect.

Mijn driepuntsslot in mijn deur is defect.

Mijn driepuntsslot in mijn deur is defect.

Waarom MARBA Beveiliging voor het vervangen van uw driepuntsslot?

  • Betrouwbaar en erkend
  • Snelle service
  • Altijd bereikbaar
  • Gespecialiseerd in driepuntssluitingen

Maak hiernaast een afspraak om uw driepuntssluiting te laten herstellen of vervangen of vraag vrijblijvend meer informatie.

Driepuntsslot deur defect

Driepuntssluiting defect?

Is uw driepuntsslot kapot en wilt u deze snel gerepareerd of vervangen hebben bel dan met MARBA Beveiliging 038-4602999. Voor meer info over veel voorkomende problemen kijkt u onder aan de pagina.

Driepuntssluiting laten plaatsen in uw voordeur- en of achterdeur!
Wij plaatsen driepuntssluitingen in allerlei soorten. Een totaalpakket wordt geleverd voor een € 365,-.

Wat wordt er gedaan:
De oude sloten worden verwijderd en het totaalpakket wordt in uw deur en kozijn geplaatst.

Wat wordt er geleverd:

  • Meerpuntssluiting SKG***
  • Sluitkommen SKG***
  • Deurbeslag met kerntrekbeveiliging SKG***
  • Euro profielcilinder 32/32 SKG** (SKG*** optioneel tegen meerprijs)
  • Beveiligingsstickers

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Neem dan even contact op, wij helpen u graag verder

Is uw driepuntsslot kapot?

Wanneer u een probleem met uw driepuntsslot hebt wordt er in eerste instantie gedacht aan een kapotte cilinder. Vaak is het niet de cilinder die kapot is maar het insteekslot dat kapot is. Het begint meestal met het moeilijker kunnen draaien van de sleutel waarna het moment komt dat de sleutel af en toe weigert volledig rond te kunnen draaien. Maar wanneer we de sleutel links en recht nog steeds een klein stukje kunnen draaien functioneert de cilinder nog.

Bij een driepuntssluiting krukbediend (krukbediende meerpuntssluiting deze herken je doordat de kruk eerst naar boven wordt getrokken om hem vervolgens af te kunnen sluiten met de sleutel) die met de kruk wordt bedient om af te sluiten zien we dat veel krukken naar beneden hangen. Dit duid er op dat het slot door veelvuldig gebruik versleten is. Meestal eindigt dit met gebroken veren en tandwielen. De oorzaak van deze slijtage problemen is het gebrek aan smeren en onderhoud. Een andere oorzaak van deze problemen zijn het aantal scharnieren dat is gebruikt of het type scharnier. Veel deuren zijn uitgerust met een venelite scharnier dat voor zwaardere deuren niet geschikt is. De kans dat een deur gaat hangen is zeer groot.

En dan niet te vergeten dat er veel sloten gewoon weg versleten zijn door veelvuldig gebruik. De oudere generatie driepuntssluitingen zijn voorzien van een flinke hoeveelheid tandwielen. De combinatie van vuil en oud vet komt dan niet ten goede en zorgt voor veel problemen bij dit soort sluitingen.

MARBA Beveiliging heeft een breed netwerk van leveranciers voor de meest uit een lopende sloten. Heeft u een probleem wacht dan niet te lang maar neem contact op met 038-4602999 of vul het contact formulier in.

Merken die wij regelmatig tegenkomen en die wij vervangen of repareren:

KFV
S2
Fuhr
Nemef
GU
Siegenia
Schuco
Maco
Roto

Meer informatie ontvangen? Laat hieronder uw gegevens achter