Elektrische meerpuntssluiting | Geen overbodige luxe

Aanbiedingen

Zorg ervoor dat u geen spijt krijgt! Beveiliging van uw huis of pand is nooit overbodige luxe en juist zeer verstandig. Marba Beveiliging biedt speciale aanbiedingen aan voor het plaatsen van een nieuwe deurvergrendeling. Kijk daarvoor op deze pagina.

Lees verder

Toegangscontrole

Zorg ervoor dat uw huis of pand optimaal beveiligd is en houdt ongewenste bezoekers buiten. Bekijk hier de verschillende soorten toegangscontrole welke Marba Beveiliging bij u kan installeren. 

Lees verder
Alarmsysteem

Alarmsysteem

Bent u naast goede sloten op zoek naar een systeem om uw huis of pand nog beter te beveiligen? Een alarmsysteem kan hierin voor u veel betekenen. Op deze manier kunt u altijd met een veilig gevoel uw huis of pand verlaten. Marba Beveiliging biedt een op maat gemaakt alarmsysteem aan welke gebaseerd is op uw wensen. Deze kan gemakkelijk in uw woning geïntegreerd worden, zonder hiervoor bouwwerkzaamheden te hoeven verrichten. Het alarmsysteem is gekoppeld aan een app welke u op uw telefoon kunt installeren. Zo kunt u overal en altijd uw huis of pand in de gaten houden. Daarnaast geeft deze app de mogelijkheid om de temperatuur en het licht te reguleren. Het alarmsysteem kan gekoppeld worden aan de meldkamer, waardoor uw pand de optimale bescherming heeft.

Lees verder