Zijn rookmelders verplicht? Marba Beveiliging geeft advies.

Zijn rookmelders verplicht?
zijn rookmelders verplicht

Een terechte vraag

Steeds vaker horen we de vraag: 'Zijn rookmelders verplicht?'. Het antwoord daarop is: 'Ja'. Sinds 1 juli 2022 geldt dit voor alle huizen in Nederland. Op alle verdiepingen dient een rookmelder te hangen. Tussen de verschillende rookmelders zit wel erg veel verschil. Als je dan toch rookmelders aan gaat schaffen, dan kan je het beste direct kijken naar de veiligste optie. Zo voldoe je niet aan de verplichting, maar kan je ook met een veilig gevoel wonen. Net zo prettig.

Heb je hier nog meer vragen over? Dan mag je ze gerust aan mij stellen. Ik ben Max van MARBA Beveiliging en ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van rookmelders.

Neem direct contact op
zijn rookmelders verplicht

Hoe kan MARBA beveiliging u helpen?

Wij kunnen op basis van uw wensen een advies geven voor de beste (combinatie van) rookmelders. Wij hebben een breed assortiment met producten van onder andere het bekende merk FireAngle. U kunt gerust vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

Naast leveren kunnen wij de producten ook komen installeren

Het is maar net wat u prettig vindt. Als u zeker wilt weten dat alles goed geplaatst wordt en uiteraard op de beste plaats, dan kunt u ons ook inschakelen om de set te komen installeren. Zo heeft u er geen omkijken naar en is het snel en goed geplaatst. Ook kunnen we u dan eventueel voorzien van een korte uitleg over de werking van het apparaat.

In de producten die wij leveren zit een accu die meerdere jaren meegaat, zo hoeft u de eerste tijd geen batterijen meer te vervangen (wat uiteraard vaak midden in de nacht het geval is).

Ervaart u problemen met het apparaat, dan mag u ons natuurlijk altijd bellen. We kijken dan eerst of we u op afstand kunnen helpen, mochten we er niet uitkomen dan is het voor ons geen probleem om naar uw huis te komen.

Neem contact op voor meer informatie