Slotenmaker Overijssel nodig? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker Overijssel nodig? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker Overijssel nodig? 24/7 bereikbaar

Slotenmaker Overijssel? Schakel dan MARBA Beveiliging in.

  • Betrouwbare en erkend Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf
  • Wij zijn snel ter plaatse
  • 24 uur bereikbaar
  • Wij kunnen eventueel direct uw slot vervangen
  • In de meeste gevallen kunnen we zonder schade uw slot vervangen

Hulp nodig?
038-4602999

Bel ons nu
Slotenmaker Zwolle

Zoekt u een slotenmaker in Overijssel?

Slotenmaker Overijssel nodig? Marba Beveiliging is als slotenmaker actief in Overijssel met Zwolle als standplaats. Wij zijn een politiekeurmerk Veilig Wonen erkend bedrijf en zijn 24/7 bereikbaar.

Marba Beveiliging kan u helpen bij alles op het gebied van sloten. Of u nou buitengesloten bent, uw slot stuk is, u uw cilinders (met spoed) wilt laten vervangen, of u interesse heeft in een driepuntsslot: Marba Beveiliging biedt u als erkende slotenmaker de snelle slotenservice.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op: 038-4602999 of 06-11251161

Slotenmaker Overijssel nodig? Neem contact op

Onze diensten

Slotenmaker spoed

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig omdat u buitengesloten bent, u met spoed uw cilinders wilt laten vervangen of uw slot kapot is? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Slotenmaker zonder spoed

Heeft u een slotenmaker nodig voor het vervangen van uw sloten, installeren van een driepuntssluiting, of het opstellen van een sluitplan? Ook dan kunt u terecht bij Marba Beveiliging

Beveiligingsadvies

Wilt u informatie over alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole of andere manieren om de beveiliging van uw pand te verbeteren? Marba Beveiliging helpt u graag

Marba Beveiliging: altijd heldere tarieven

Tarieven Zwolle en omgeving incl. het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 80,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 105,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 155,-


Weekend en feestdagen

Zaterdag 08.00 - 17.00 € 105,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00 € 155,-


Betaling kan contant of per pin.

Geen reiskosten

Wij berekenen binnen ons werkgebied geen reiskosten. Buiten ons werkgebied zijn de reiskosten € 0,35 per kilometer (heen en terug).

Slotenmaker Overijssel

Voordat wij uw deur open maken

Om te zorgen dat wij geen ongewenste gasten in uw woning laten, vragen wij u altijd een geldig legitimatiebewijs te tonen. Heeft u geen identiteitsbewijs bij de hand omdat deze bijvoorbeeld nog binnen ligt en u buitengesloten bent? Dan willen we graag een verificatie van bijvoorbeeld uw buren. Is de deur geopend, dan dient u zichzelf alsnog te identificeren.

Slotenmaker Overijssel nodig? Neem contact op

Veelzijdige dienstverlening

De dienstverlening die wij u kunnen leveren is zeer veelzijdig. Wij staan u in de eerste plaats graag bij wanneer u zich buiten uw woning of bedrijf bevindt, maar uw sleutel niet bij u heeft. Met ons gespecialiseerde gereedschap maken wij vrijwel elk slot open, zonder enige schade toe te brengen.

Tevens verzorgen wij het vernieuwen en reproduceren van sleutels en sloten. Stel dat een van uw sleutels zoek of ontvreemd is, dan plaatsen wij een nieuw slotsysteem zodat de oude sleutel niet meer past. Ook het aanmaken van extra sleutels voor huisgenoten of personeel behoort tot onze expertise.

Bovendien monteren wij nieuwe slotconstructies en beveiligingsvoorzieningen, waaronder meerpuntsvergrendelingen en veiligheidscilinders. Wij adviseren u graag over de meest geschikte sloten voor uw pand. Tevens herstellen of modificeren wij hang- en sluitwerk.

Samengevat helpen wij u snel weer toegang te verkrijgen indien u zich buitensluit. Voor raad en onderhoud van sloten en sleutels bent u bij ons aan het juiste adres.

Slot openen zonder schade

Bent u buitengesloten? Marba Beveiliging laat u niet staan. Het is al vervelend genoeg dat u buiten staat, daarom zorgen wij dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn. In de meeste gevallen openen wij het slot zonder dat er schade ontstaat, in de overige gevallen ontkomen wij er niet aan om uw cilinder te breken of uit te frezen. Mochten er extra kosten bijkomen voor het verbruik van materialen, dan stellen wij u hier altijd op voorhand van op de hoogte.

Pas op voor malafide slotenmakers

MARBA Beveiliging is een erkend PKVW bedrijf dat o.a. geregistreerd staat op de landelijke site van het CCV. Ga niet zomaar in zee met een slotenmaker. Malafide slotenmakers herkent u vaak aan het niet vooraf krijgen van een indicatie van de kosten, het vooraf moeten tekenen van een factuur en auto's zonder bedrijfslogo's. Ook zijn malafide slotenmakers vaak niet vakkundig en rekenen ze absurd hoge bedragen. Kijk voor tips op de site van het PKVW.

Slotenmaker Overijssel nodig? Neem contact op

Contactformulier

Slotenmaker nodig? Of wilt u meer informatie over wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.