Sleutel afgebroken, sleutel verloren of slot kapot!

MARBA Beveiliging slot kapot
Sleutel afgebroken

Slot kapot

Is het slot kapot van de voordeur of één van de andere deuren of kunt de deur niet meer openen door een onbekende oorzaak? Zit de sleutel nog aan de binnenzijde in het slot. Heel vervelend dat u dit overkomt. MARBA Beveiliging staat 24 uur per dag voor u klaar en bied u een vakkundige oplossing om u naar binnen te helpen of uw slot te repareren. U kunt onze spoedservice op telefoonnummer 038 4602999 24 uur per dag bereiken.

Noodoplossing

Wij hebben vele soorten sloten die we direct kunnen vervangen. Mocht het voorkomen dat we het juiste type slot niet direct voorhanden is, zorgen we voor een noodoplossing. Ons assortiment aan sloten bestaat uit diverse meerpuntssluitingen, oplegsloten, cilindersloten, raamsloten, poortsloten, enz. Cilindersloten hebben we ook in een grote diversiteit aan maten en uitvoeringen op voorraad. Ook wanneer het gelijksluitend moeten zijn met verschillende lengte profielcilinders kan dit direct uit voorraad geplaatst en geleverd worden.

Schuifpui kapot Is uw schuifpui kapot of schuift deze zwaar of gaat de hendel moeilijk omlaag of omhoog? Wij kunnen uw schuifpui repareren en onderhouden.

Is uw slot kapot, bent u uw sleutels verloren, of is er bij u ingebroken?

Bel 038 4602999 of 06 11251161