Sleutelkluis politiekeurmerk | Vraag vrijblijvend meer informatie

sleutelkluis politiekeurmerk

Sleutelkluis politiekeurmerk | Vraag vrijblijvend meer informatie

Sleutelkluis politiekeurmerk kopen? Marba Beveiliging biedt u de volgende voordelen:

  • Betrouwbare en erkende slotenmaker
  • Van advies tot realisatie: alles onder één dak
  • Heldere prijzen

U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Hulp nodig?
038-4602999

Ik wil meer informatie
Sleutelkluis politiekeurmerk

Sleutelkluis Politiekeurmerk | Sleutelkluizen zijn kluisjes die vaak naast de deur bevestigd worden om personen zonder eigen sleutel toegang te geven tot een huis of bedrijfspand. Zo kunnen personen naar binnen zonder dat de voordeur open gedaan hoeft te worden. Voor ouderen is dit ideaal, maar ook voor bedrijfsmatig gebruik worden sleutelkluizen steeds vaker ingezet.

Wat je natuurlijk niet wil, is dat ongenode personen binnendringen in uw woning of bedrijfspand d.m.v. het sleutelkluisje. Het is daarom verstandig te kiezen voor een sleutelkluis met Politiekeurmerk Veilig Wonen. Sleutelkluis politiekeurmerk? Bij Marba Beveiliging vindt u verschillende sleutelkluizen die wij tevens voor u kunnen bevestigen.

Ik wil meer informatie
sleutelkluis politiekeurmerk

Waarom een sleutelkluis politiekeurmerk?

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk wat aan woningen wordt toegekend omdat ze aan bepaalde eisen op het gebied van inbraakpreventie en veiligheid voldoen. Sleutelkluisjes met dit keurmerk hebben altijd een SKG certificaat. Dit betekent dat deze kluisjes minimaal 3 minuten lang bestand zijn tegen gangbaar inbrekersgereedschap. Voor een inbreker is dit erg lang omdat ze graag zo snel mogelijk binnen willen zijn om geen aandacht te trekken. Door gebruik te maken van sleutelkluisjes met het politiekeurmerk, vergroot u de kans dat een inbreker de inbraakpoging staakt.

Ik wil meer informatie

Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van beveiliging:

Sleutelkluis Politiekeurmerk

Camerasystemen

Wilt u dat alles wat er in uw woning of bedrijfspand gebeurt duidelijk wordt vastgelegd om eventuele indringers te kunnen signaleren en vastleggen? Dan kan een camerasysteem uitkomst bieden. De beelden die door de camera's worden gemaakt, kunnen live worden ingezien of op een later tijdstip worden teruggekeken. Wij stemmen het soort camera's wat geïnstalleerd wordt altijd af op uw situatie om zo de optimale beeldkwaliteit te realiseren.

Bent u niet op locatie? Alle camera's kunnen op afstand worden gevolgd.

Ik wil meer informatie

Vrijblijvend beveiligingsadvies

Wilt u weten hoe de beveiliging van uw woning of bedrijfspand kan worden verbeterd? Maak dan een afspraak met ons om te bekijken wat er mogelijk is. Uiteraard geheel vrijblijvend. U ontvangt van ons een vrijblijvend beveiligingsadvies welke bestaat uit een beveiligingsplan en een offerte. Ook de sleutelkluis met Politiekeurmerk kunnen wij meenemen in het advies.

Maak een afspraak

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wilt u het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen of heeft u het certificaat nodig voor uw verzekering? Wij zorgen ervoor dat uw woning wordt beveiligd conform de gestelde eisen. Wanneer uw woning aan de veiligheidseisen voldoet, kunnen wij het certificaat voor u aanvragen.

Maak een afspraak

Contactformulier

Wilt u meer informatie over een sleutelkluis met het PKVW certificaat? Of wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een beveiligingsadvies of Politiekeurmerk Veilig Wonen inventarisatie? Vul dan onderstaand formulier in.