Slotenmaker Nunspeet | Spoed? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Buitengesloten? Dat is vervelend.

Kunt u uw huis niet in doordat u uw sleutel kwijt bent? Is de sleutel nog binnen? Zit de sleutel aan de binnenkant van de deur? Of is uw slot gewoon kapot? Wat de reden ook is dat u op zoek bent naar een slotenmaker, het is fijn dat u zo snel mogelijk weer naar binnen kunt. En het liefst natuurlijk zonder al teveel schade. Slotenmaker Nunspeet? MARBA Beveiliging is 24/7 bereikbaar om u zo snel mogelijk te helpen. Wij zijn een erkend slotenmakersbedrijf.

Nu contact opnemen

U kunt ons bellen maar u kunt ook op andere manieren contact met ons opnemen.

slotenmaker Nunspeet

Buitengesloten? Let goed op!

Wanneer u buiten staat en u uw huis niet in kunt, is dat al erg vervelend. Maar wanneer uw deur geopend wordt door een slotenmaker en u achteraf een enorm hoge rekening overhandigt krijgt, is dat nog veel vervelender. Helaas is dit steeds vaker het geval. Door de professionele uitstraling van deze bedrijven en de service aan de telefoon, loopt u al snel het gevaar slachtoffer te worden van deze oplichters.

Het herkennen van deze bedrijven is vaak niet lastig. Bedrijven die op deze manier handelen, hebben vaak grote opvallende advertenties op internet en verwijzen naar een centraal telefoonnummer. Daarnaast rijden ze vrijwel nooit in bedrijfsauto mat daarop de bedrijfsnaam en ook buitenlandse kentekens zijn vaak een kenmerk van dit soort bedrijven. Ze dragen geen bedrijfskleding. Daarnaast zullen zij direct beginnen met het openen van de deur, zonder te vragen wat de reden is van buitensluiting. Herkent u één van deze genoemde dingen? Dan hopen we dat er alarmbellen bij u zullen rinkelen.

Naast het alert zijn op de bovenstaande punten, kunt u het beste bellen naar een erkend slotenmaker wanneer u buitengesloten bent of om een andere reden een slotenmaker nodig heeft. MARBA Beveiliging is één van deze bedrijven. Bij ons bent u verzekerd van een afhandeling volgende de normen van de branche vereniging. Wij zullen u altijd vooraf informeren over de kosten die bij het openen van de deur gemoeid zijn. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Tarieven

Zwolle, Kampen en Noord-West Veluwe inclusief het eerste half uur montage.

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 85,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 105,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 165,-

Weekend & Feestdagen

Zaterdag overdag 08.00 - 17.00 € 105,-

Zaterdag 17.00 tot Maandag 08.00

€ 165,-

Wij rekenen geen voorrijkosten binnen ons werkgebied. Buiten het werkgebied rekenen we € 0.35 per kilometer.