Slotenmaker Heerde | Spoed? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Buitengesloten? Dat is vervelend.

Niets vervelender dan bij uw huis aankomen en beseffen dat u niet naar binnen kunt. Dit kan diverse oorzaken hebben. Sleutels kwijt, sleutels nog binnen, sleutels in de deur of wellicht is uw slot kapot. Hoe dan ook, het lukt in alle gevallen niet om nog zonder geweld het huis te kunnen betreden. Uiteraard laat u uw huis het liefst heel en schakelt u hulp in. Het is dan natuurlijk wel zo prettig dat deze hulp snel ter plaatse is. Slotenmaker Heerde? Neem dan contact op met Marba Beveiliging.

Nu contact opnemen

U kunt ons bellen maar u kunt ook op andere manieren contact met ons opnemen.

Slotenmaker Heerde | Spoed? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Buitengesloten? Let goed op!

We worden er al niet vrolijk van als we buiten ons eigen huis gesloten zijn. Een snelle en goede afhandeling is in dit geval altijd gewenst, maar ook een afhandeling die niet veel te veel geld kost. Helaas zijn er veel malafide bedrijven die zich voordoen als betrouwbare slotenmakers en hoge bedragen vragen. Door de professionele uitstraling van deze bedrijven en de vriendelijke service aan de telefoon, loopt u al snel het gevaar slachtoffer te worden van deze sluwe oplichters.

Hoe u deze praktijken kunt herkennen? Deze oplichters hebben vaak opvallende en overdreven grote advertenties op internet en verwijzen naar een centraal telefoonnummer. Ze rijden bijna nooit in een herkenbare bedrijfsauto; integendeel, het komt vaak voor dat deze voertuigen een buitenlands kenmerk hebben. Bovendien dragen ze geen bedrijfskleding, wat een teken kan zijn dat ze niet echt zijn wie ze beweren te zijn. Als kers op de taart, zullen zij direct proberen de deur te openen zonder ook maar te vragen wat de reden is van uw buitensluiting.

Indien u één van deze genoemde verdachte kenmerken herkent, hopen we dat er alarmbellen bij u zullen rinkelen. Het is van cruciaal belang om op uw hoede te zijn voor dergelijke praktijken en altijd te proberen een gerenommeerde en erkende slotenmaker te vinden die eerlijke tarieven hanteert en een professionele dienstverlening biedt. Wees voorzichtig en bescherm uzelf tegen deze oplichters!

Tarieven

Zwolle, Kampen en Noord-West Veluwe inclusief het eerste half uur montage.

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 75,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 95,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 145,-

Weekend & Feestdagen

Zaterdag overdag 08.00 - 17.00 € 95,-

Zaterdag 17.00 tot Maandag 08.00

€ 145,-

Wij rekenen geen voorrijkosten binnen ons werkgebied. Buiten het werkgebied rekenen we € 0.35 per kilometer.