Slotenmaker Hattem nodig? 24-uursservice

Slotenmaker Hattem

Slotenmaker Hattem nodig?

Slotenmaker Hattem nodig? Slotenmaker MARBA Beveiliging is werkzaam in Hattem en omgeving.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op: 038-4602999 of 06-11251161.

Uw slot is beschadigd of u bent buitengesloten? U heeft direct een Slotenmaker in Hattem nodig. U kunt rekenen op de snelle slotenservice van MARBA Beveiliging. Ook wanneer u uw cilinders direct wil vervangen bent u bij MARBA aan het juiste adres. De meest uiteenlopende modellen hebben wij op voorraad en gelijksluitend maken is doorgaans ook mogelijk. In Hattem en directe omgeving zijn wij snel ter plaatste voor het vakkundig openen van uw deur of voor het uitvoeren van overige werkzaamheden.

Neem direct contact op
Slotenmaker Hattem

Voordat wij uw deur openen

Voordat wij uw deur open maken vragen wij u om uw identiteitsbewijs te laten zien. Dit biedt ons zekerheid dat u de daadwerkelijke bewoner bent. In geval dat u zich niet kunt identificeren willen we graag een verificatie van bijvoorbeeld een buurvrouw of -man. Na het openen van de deur dient u zich alsnog te identificeren.

Tarieven slotenmaker Hattem en omgeving incl. het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 80,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 105,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 155,-

Weekend en feestdagen

Zaterdag 08.00 - 17.00 € 105,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00 € 155,-

Betalen kan bij ons per pin of contant.*

*Bovenstaande tarieven zijn inclusief reiskosten. Buiten ons werkgebied berekenen wij € 0,35 per kilometer (heen en terug).

Slotenmaker Hattem

Geen schade bij openen

Meestal openen wij de sloten zonder dat hierbij schade ontstaat. In het andere geval moeten we bijvoorbeeld de cilinder breken of frezen. Als er kosten voor gebruik van materialen bijkomen dan informeren we u van tevoren. Verder brengen wij een veilige (nood-)voorziening aan. Wilt u terplekke de overige cilinders ook laten aanpassen dan is dat meestal direct te regelen.

Dit moet u weten over onbetrouwbare slotenmakers

Er zijn malafide slotenmakers actief. Deze slotenmakers berekenen extreem hoge bedragen. Bovendien zijn ze meestal niet vakkundig en kunnen intimiderend zijn. Deze malafide slotenmakers worden aangestuurd via een centrale. Je denkt een lokale slotenmaker te bellen, maar dit blijkt niet het geval te zijn.

Hoe herken ik een onbetrouwbare slotenmaker?

Bij een malafide slotenmaker krijgt u vooraf geen duidelijk antwoord over een indicatie van de kosten. Verder kan het zijn dat aan u wordt gevraagd om vooraf te tekenen. Achteraf blijkt dit de factuur te zijn. Vaak ontbreekt het telefoonnummer op de factuur. Over het algemeen rijden deze slotenmakers met auto’s zonder bedrijfslogo’s of met buitenlandse kentekens. Ook hebben ze vaak een heel weinig gereedschap bij zich. Deze slotenmakers werken vaak via een tussenpersoon. De persoon de langskomt is niet dezelfde als de persoon die je aan de telefoon had. Deze slotenmakers staan vaak met een advertentie op de eerste pagina in Google. De Consumentenbond adviseert daarom om te kijken naar de kleinere lokale slotenmaker. Deze staat iets verder naar beneden op de Googlepagina.

Neem direct contact met ons op

Betrouwbare slotenmaker in Hattem nodig? Wij kunnen binnen een half uur ter plaatse zijn