Slotenmaker Harderwijk nodig? 24/7 staan wij voor u klaar

Slotenmaker Harderwijk
Slotenmaker Harderwijk

Zoekt u een Slotenmaker in Harderwijk

Slotenmaker Harderwijk? MARBA Beveiliging is een betrouwbare slotenmaker uit de omgeving van Harderwijk. Als slotenmaker hebben wij een erkend politiekeurmerk Veilig Wonen. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 038-4602999 of 06-11251161.

Of u nou buitengesloten bent, uw slot stuk is, of wanneer u uw cilinders direct wilt laten vervangen: Marba Beveiliging is de sleutel tot succes. Wij hebben zeer uiteenlopende modellen cilinders op voorraad. Ook het gelijk sluitend maken van cilinders is voor ons doorgaans geen probleem. Wij zijn 24/7 snel ter plaatse in Harderwijk.

Neem direct contact op
Slotenmaker Harderwijk

Voordat wij uw deur open maken

Om te voorkomen dat wij de verkeerde personen in uw woning binnenlaten, vragen wij bij het binnengaan altijd om een geldig identiteitsbewijs te tonen. Heeft u deze niet bij de hand doordat u uzelf buitengesloten hebt? Dan willen wij graag een verificatie van bijvoorbeeld een buurman of buurvrouw. Zodra de deur geopend is, moet u zich alsnog identificeren zodat wij zeker weten dat wij geen ongenodigde personen binnenlaten.

Tarieven Harderwijk en omgeving incl. het eerste half uur montage

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 90,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 115,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 175,-


Weekend en feestdagen

Zaterdag 08.00 - 17.00 € 115,-
Zaterdag 17.00 - Maandag 08.00 € 175,-


Betaling kan contant of per pin.

Geen reiskosten

Wij berekenen binnen ons werkgebied geen reiskosten. Buiten ons werkgebied zijn de reiskosten € 0,35 per kilometer (heen en terug).

Slotenmaker Harderwijk

Buitengesloten?

Bent u buitengesloten in Harderwijk? MARBA Beveiliging laat u niet buiten staan. Het is al vervelend genoeg dat zoiets gebeurt, want meestal komt het niet gelegen. Er zijn tal van reden waardoor u zichzelf kunt buitensluiten. De meest voorkomende zijn, sleutel aan de binnenkant laten zitten, slot kapot, deur dicht, sleutel afgebroken in slot enz enz.

MARBA Beveiliging is een erkend PKVW bedrijf dat o.a. geregistreerd staat op de landelijke site van het CCV. Ga niet zomaar in zee met een slotenmaker. Kijk voor tips op de site van het PKVW.

Slot openen zonder schade

In de meeste gevallen kunnen wij een slot openen zonder schade toe te brengen aan de deur of het slot. In de andere gevallen kunnen wij hlaas niet anders dan uw cilinder te breken of frezen. Mochten er kosten bijkomen voor het verbruik van materialen, dan melden wij dit vooraf. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Wij brengen uiteraard altijd een veilige (nood-)voorziening aan wanneer wij niet zonder schade de deur kunnen openen voor u. Het is vaak ook mogelijk om alle cilinders direct aan te laten passen als u dit wenst.

Pas op voor malafide slotenmakers in Harderwijk en omgeving

Helaas zijn er veel malafide slotenmakers actief. Deze slotenmakers berekenen absurd hoge bedragen. Zij zijn bovendien vaak niet vakkundig en kunnen intimiderend zijn. Vaak worden malafide slotenmakers aangestuurd via een centrale. Je denkt een lokale slotenmaker te bellen, maar dit blijkt niet zo te zijn.

Hoe herken ik een malafide slotenmaker?

Vooraf krijgt u geen duidelijk antwoord over een indicatie van de kosten. Vaak zal aan u worden gevraagd om vooraf te tekenen, dit blijkt dan achteraf de factuur te zijn (teken deze facturen niet van tevoren). Deze slotenmakers rijden over het algemeen met auto’s zonder bedrijfslogo’s of met kentekens uit het buitenland. Ook een legitimatie krijgt u niet te zien. Verder hebben ze vaak een zeer beperkte hoeveelheid gereedschap bij zich. Deze slotenmakers staan vaak in Google met een advertentie op de eerste pagina. Een advies van de Consumentenbond is dan ook om te kijken naar de kleinere lokale slotenmakers iets verder naar beneden op de Googlepagina.

Kerntrekbeslag voordeur
100%
min
89%

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Cilinderkerntrekken is een veel voorkomende inbraak methode. Wij plaatsen daarom veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging op uw deuren. Hiermee bent u niet alleen goed beveiligd maar ook zichtbaar goed beveiligd. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw deuren.

Cilindersloten
100%
min
65%

Cilindersloten verschillend- en gelijksluitend SKG 2 en 3 sterren

MARBA Beveiliging levert en plaatst uit voorraad cilinders verschillend en gelijksluitend in de meest uit een lopende maatvoeringen in zowel SKG 2 en 3 sterren. Ook wanneer u extra sleutels nodig heeft kan dit direct gebeuren. Geen levertijden maar direct resultaat!

Driepuntsslot
100%
min
45%

Meerpuntsslot aktie inclusief plaatsen

Voorkom inbraak en laat uw oude sloten vervangen door driepuntssloten. MARBA bied u aan voor € 365,- inclusief btw: een Driepuntsslot inclusief veiligheidsbeslag met kerntrekbescherming, sluitkommen, cilinders met 3 sleutels en plaatsen. Bel 038-4602999