Slotenmaker Dronten | Een betrouwbare slotenmaker

Sleutels binnen en jij buiten?

Veel dingen op de wereld zijn vervelend. Zeker één daarvan is wanneer je jezelf hebt buitengesloten. Zonder sleutels kom jij echt niet naar binnen. Daarvoor heb je de hulp nodig van een slotenmaker. Wanneer je op internet kijkt zijn er veel slotenmakers die je kunt bereiken. Maar welke moet je nu eigenlijk hebben? Waar moet je op letten? Het liefst ga je zo snel mogelijk naar binnen en bel je de eerste die je ziet, maar het is in dit geval goed om toch even op een paar aandachtspunten te letten. Niet iedere slotenmaker is even betrouwbaar. Slotenmaker Dronten nodig? Dan kan je MARBA Beveiliging bellen.

Nu contact opnemen

U kunt ons bellen maar u kunt ook op andere manieren contact met ons opnemen.

slotenmaker dronten

Maken wij zomaar je deur open?

Nee. Voordat we de deur openen vragen wij om bewijs om te kunnen verifiëren dat je daadwerkelijk in het huis woont waar je naar binnen wilt. We vragen hiervoor je ID kaart, of wanneer je deze niet bij je hebt dan vragen we de buren. Ook wanneer we de deur daarna geopend hebben zullen we vragen om je ID kaart te tonen. Zo kan er nooit misbruik van onze diensten gemaakt worden.

Wanneer er niets vervangen hoeft te worden, dan weet je van tevoren wat de kosten zullen bedragen. Kijk daarvoor naar onderstaande tarieven:

Zwolle, Kampen en Noord-West Veluwe inclusief het eerste half uur montage.

Maandag - Vrijdag 08.00 - 18.00 € 85,-
Maandag - Vrijdag 18.00 - 22.00 € 105,-
Maandag - Vrijdag 22.00 - 08.00 € 165,-

Weekend & Feestdagen

Zaterdag overdag 08.00 - 17.00 € 105,-

Zaterdag 17.00 tot Maandag 08.00

€ 165,-

MARBA Beveiliging rekent geen voorrijkosten binnen het werkgebied. Buiten het werkgebied worden er € 0.35 per kilometer gerekend.