Sleutelkluis buiten Politiekeurmerk | Voldoen aan de eisen

Sleutelkluis buiten Politiekeurmerk | Voldoen aan de eisen
Sleutelkluis buiten Politiekeurmerk | Voldoen aan de eisen

Puck Keysafe sleutelkluis

Sleutelkluis buiten Politiekeurmerk | Een sleutelkluis met het Politiekeurmerk Veilig Wonen is de Puck Keysafe Sleutelkluis. Deze sleutelkluis is voorzien van het SKG** keurmerk. Wat dit keurmerk zegt over deze sleutelkluis is dat dit een zeer veilige optie is wanneer je een sleutelkastje wilt aanschaffen. Het product is ontwikkeld in Nederland en geproduceerd in Duitsland.

Een sleutelkluis van Puck keysafe kan van toegevoegde waarde zijn wanneer u bijvoorbeeld een thuiszorgmedewerker of hulpverlener toegang wilt geven tot uw woning. Ook wanneer u eens uw eigen sleutel bent verloren of vergeten, dan kan het fijn zijn als er nog een extra sleutel beschikbaar is zodat u niet bent buitengesloten. Wanneer de code in wordt getoetst van de sleutelkluis, zal de gebruikte code nooit open in beeld blijven staan. Deze verspringt weer zodra het kluisje gesloten wordt. Daarnaast is deze sleutelkluis gemaakt van zeer sterk materiaal, waardoor deze (bijna) niet te breken is.

MARBA Beveiliging

MARBA Beveiliging is beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende disciplines. Het gezicht achter MARBA Beveiliging is Max Bassler. Hij kan u in veel verschillende situaties helpen. U kunt hem bellen wanneer u bent buitengesloten omdat uw sleutel is afgebroken, maar ook wanneer u uw bedrijfspand wilt laten beveiligen.

MARBA Beveiliging is een erkend beveiligingsbedrijf. Zo voldoen we aan de eisen die gesteld zijn in de VEB3-Kwaliteitsregeling. U kunt dan ook vakkundig advies van ons verwachten en een deskundige aanleg van uw alarminstallatie.